Tanchiștii invizibili

Dati-mi banii inapoi!

De fiecare data e la fel. Coafor, manichiura, rochie noua (de dorit), pantofi noi (o, da!), buchet in celofan verde cu panglici roz, bani in plic si … iar rasuna muzica.

Peste tot e la fel. Intram in sala aurita-poleita-inflorita, zambim, scanam repede anturajul (nicio rochie mai frumoasa, asta-i foarte bine), ne apropiem de  miri, ii pupam, le dam buchetul care ajunge in caldarea cu apa din spatele miresei, le dam banii si intram in sala. Urmeaza cam acelasi scenariu la toti. Mancare, dansuri populare, alte dansuri, niste discursuri, nanasi, amar, socri, dansul mirilor, tamada, mancare nocturna, blinele in foc, etc.

La final, ne bucuram ca am contribuit cu o caramida la casa noii familii, o caramida de vreo 200 de euro si mergem acasa. Peste 2-3 ani aflam de la verisoara mamei soacre ca tanara familie nu  se mai impaca. Si divorteaza. Oho, au rezistat aproape 3 ani!

Da stiti ceva, eu vreau banii de caramida inapoi! Casa nu v-ati luat, de impacat nu v-ati impacat, eu in ce am investit? Eu vreau banii inapoi de la toate nuntile la care am bagat aiurea sperante in familii-fantoma. Si daca mai precis, am adunat pana acum fix 5 nunti scumpe si pompoase care s-au terminat cu fix 5 divorturi discrete si modeste. 5 ori 200 este taman cat sa-mi cumpar eu vreo 2 metri de apartament.

Dati-mi banii inapoi!

Plicul_vesel

8 comentarii la “Dati-mi banii inapoi!

 1. agendaunuilas
  iulie 11, 2014

  ahahahaha debiloidă iaka şa DAAAAA me place me pace me place cum gândiţi

  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

 2. Bullshit
  iulie 11, 2014

  Mdea, adica ca te-ai distrat de te-ai rupt (5-8 ore) cu muzica Live de ti s-au distrus pantofii noi, si ai mancat pana ti-a crapat rochia ar fi gratis, nu?
  Zi merci, ti-ai platit tichetul de intrare si asta e.
  Daca ti se pare prea scump, nu te du.

  • cesslava
   iulie 11, 2014

   👍👍👍

  • Daniela Gorincioi
   iulie 14, 2014

   Aici nu e vorba de mîncat şi de distrat pe gratis. E vorba de durata căsniciilor în Republica Moldova. CEsens are să te căsătoreşti pe 2-3 ani?

 3. cristi
  iulie 15, 2014

  Da ce sens are sa te casatoresti in genere?

  • Daniela Gorincioi
   octombrie 7, 2014

   Nu te căsători, atunci?

   • misstantareni
    octombrie 8, 2014

    O, ba da, daca asta vrei, numai s-o faci cu cap. Eu pana la urma scriu din postura unui om care este invitat la nunta, da bani sau cadouri pentru a contribui la fericirea mirilor, iar ei in cativa ani uita de fericire.

 4. Daniela Gorincioi
  octombrie 21, 2014

  Sau mai rău. Fac comentarii de genul: uite, oameni străini au pus 200 de euro, iar oameni din copilărie nici 1000 de lei n-au pus”. Dacă faci din nuntă un business – de ce nu menționezi din start de asta. De aici vine și rata mare a divorțurilor. Se căsătoresc lijbă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 10, 2014 de în Blog, pentru ca NU şi etichetată , , , , .
%d blogeri au apreciat: