De fiecare data e la fel. Coafor, manichiura, rochie noua (de dorit), pantofi noi (o, da!), buchet in celofan verde cu panglici roz, bani in plic si … iar rasuna muzica.
Peste tot e la fel. Intram in sala aurita-poleita-inflorita, zambim, scanam repede anturajul (nicio rochie mai frumoasa, asta-i foarte bine), ne apropiem de miri, ii pupam, le dam buchetul care ajunge in caldarea cu apa din spatele miresei, le dam banii si intram in sala. Urmeaza cam acelasi scenariu la toti. Mancare, dansuri populare, alte dansuri, niste discursuri, nanasi, amar, socri, dansul mirilor, tamada, mancare nocturna, blinele in foc, etc.
La final, ne bucuram ca am contribuit cu o caramida la casa noii familii, o caramida de vreo 200 de euro si mergem acasa. Peste 2-3 ani aflam de la verisoara mamei soacre ca tanara familie nu se mai impaca. Si divorteaza. Oho, au rezistat aproape 3 ani!
Da stiti ceva, eu vreau banii de caramida inapoi! Casa nu v-ati luat, de impacat nu v-ati impacat, eu in ce am investit? Eu vreau banii inapoi de la toate nuntile la care am bagat aiurea sperante in familii-fantoma. Si daca mai precis, am adunat pana acum fix 5 nunti scumpe si pompoase care s-au terminat cu fix 5 divorturi discrete si modeste. 5 ori 200 este taman cat sa-mi cumpar eu vreo 2 metri de apartament.
Dati-mi banii inapoi!
ahahahaha debiloidă iaka şa DAAAAA me place me pace me place cum gândiţi
❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Mdea, adica ca te-ai distrat de te-ai rupt (5-8 ore) cu muzica Live de ti s-au distrus pantofii noi, si ai mancat pana ti-a crapat rochia ar fi gratis, nu?
Zi merci, ti-ai platit tichetul de intrare si asta e.
Daca ti se pare prea scump, nu te du.
👍👍👍
Aici nu e vorba de mîncat şi de distrat pe gratis. E vorba de durata căsniciilor în Republica Moldova. CEsens are să te căsătoreşti pe 2-3 ani?
Da ce sens are sa te casatoresti in genere?
Nu te căsători, atunci?
O, ba da, daca asta vrei, numai s-o faci cu cap. Eu pana la urma scriu din postura unui om care este invitat la nunta, da bani sau cadouri pentru a contribui la fericirea mirilor, iar ei in cativa ani uita de fericire.
Sau mai rău. Fac comentarii de genul: uite, oameni străini au pus 200 de euro, iar oameni din copilărie nici 1000 de lei n-au pus”. Dacă faci din nuntă un business – de ce nu menționezi din start de asta. De aici vine și rata mare a divorțurilor. Se căsătoresc lijbă.